siklossy pálinka

Rólunk

Filozófiánk

Az úr olyan férfi, aki hatalommal és tekintéllyel bír. Ahhoz, hogy igazi úrként tekintsen ránk a világ, nem kell csillogás, pompa, kastély és cilinder... Úrnak születni kell, s hogy annak születtünk-e, számos próbája akad az életben.

 

"Az úriember mostoha viszonyok mellett is megmarad úrnak, választékos beszédű, gavallérként viselkedik, hölgyekkel minden esetben udvarias és előzékeny"

Ha Ön birtokolja e képességeket, erénye az úri becsület és úrként viselkedik, megérett arra, hogy megkóstolja kiváló párlatunkat, amely ugyancsak hordozza az eleganciát, a kifogástalan, felülmúlhatatlan gyümölcsökre jellemző illatanyagokat, párlat harmóniát...

Erre úri becsületszavunkat adjuk!

A pálinka születése

A pálinkakészítés nem valamiféle tudomány, szokás vagy élelmiszeripari művelet. Nem korpuszkuláris dolog.

 

Az arany előállítása sem sikerült még senkineka világon; az arany az van, és kész... Van,aki megérti létezését, van aki nem. Nincs középút.

A pálinkát nem készítjük, a pálinka nálunk, a mi vidékünkön terem. A jóisten adja, úgy, mint az aranyat, csak nem a föld alá préselve, hanem még annál is furmányosabb módon elvarázsolva a kapzsi és hedonista lelkek elől, gyümölcsbe rejti el.

Megértve létezését elő kell csalogatni, dédelgetni, szeretni Őt, várni a születését... A szakértelem, gondoskodás mellett kerülni kell a mohóságot elfogadni amennyit az isten adott,úgy, ahogyan az isten adta...

Jövőkép

Cégünk az alacsony palackszámú, de igen magas minőségű termékek előállítására törekszik.

Olyan innovációkat szeretnénk megvalósítani, amelyek a minőség és sokszínűség igényét is kielégítik.

Technológiánk tradíciókra, a világra való kitekintésre, szaktudásra épül. 

Terroir

A mediterrán jegyeket hordozó éghajlatú Siklós környezetében megtermelt gyümölcsök jelentik a termésalap gerincét.

A különleges klíma adja a gyümölcsök optimális cukor-sav arányát és rendkívül intenzív aromaképződését, amelyet a feldolgozás során finomított lepárlással koncentrálunk.

Pálinka, ahogy az Isten adta